50 euro lenenGratis geld lenen

Gratis geld lenen. Niet iedereen geloofd het, maar het is echt mogelijk. Saldodipje is de eerste op de markt die dit mogelijk maakt. Hierbij gaat het niet om een grote lening maar om een kleine lening van 50 euro. Er zitten verder geen addertjes onder het gras en je weet maar nooit wanneer deze kleine lening van pas komt.

50 tot 500 euro lenen

Bij saldodipje kan er natuurlijk ook meer geleend worden dan 50 euro. De te lenen bedragen gaan tot 500 euro. Bij een bedrag van 100, 200, 300, 400 of 500 euro moeten wel kosten betaald worden. Dit is geen rente zoals bij een grote lening. Het gaat om eenmalige kosten.
De minilening van saldodipje

Ben je van plan om een minilening bij saldodipje af te sluiten? Dan is het ook handig om het volgende te weten. De leningen van saldodipje.nl zijn allemaal minileningen. Dit houd in dat de leningen voor een korte periode verstrekt worden. Meestal 1 tot 4 weken. Voordat er een lening verstrekt word dien je een account aan te maken bij saldodipje. Daarna kan je heel snel en gemakkelijk via de SMS een lening aanvragen. Het aanmaken van een account en de services van Saldodipje zijn allemaal gratis. Je betaald pas wanneer je een lening aanvraagt.