cashbob

Bij Cashbob is het mogelijk een mini krediet af te sluiten tot maximaal 500 euro. 500 euro lenen kan een prettige uitkomst zijn voor mensen die onverwacht een grote uitgave voor de kiezen krijgen en niet de kans hebben gehad hier voldoende voor te sparen. Voorbeelden van uitgaven waar Cashbob een oplossing voor biedt met een mini krediet kunnen bijvoorbeeld een kapotte auto of een kapotte televisie zijn. 500 euro lenen is dan misschien niet genoeg om de uitgave volledig mee te financieren, maar het kan wel net het laatste duwtje zijn wat nodig is om de auto of televisie te kunnen kopen.
Zeker wanneer er binnen afzienbare tijd een loonstrook op de mat zal vallen is een mini krediet van Cashbob en snelle en interessante manier om vervroegd aan de benodigde financiële middelen te komen. Een mini krediet van Cashbob heeft een looptijd van zo’n 15 tot 30 dagen en is daarmee erg snel weer afgelost. Over de lening wordt daarnaast geen rente berekend, maar ten tijde van de aflossing dienen er extra servicekosten over te worden gemaakt waardoor Cashbob alsnog verdient aan het mini krediet.


Het nadeel van deze servicekosten is dat ze relatief hoog zijn in vergelijking tot de rentevergoedingen die over reguliere leningen worden berekend. 500 euro lenen bij Cashbob kost bijvoorbeeld €95 wanneer het bedrag gedurende een periode van 21 dagen wordt geleend. Dit zou een rentepercentage van 19% betekenen, iets waar andere kredietverstrekkers absoluut niet mee aan hoeven te komen wanneer ze een reguliere lening aanbieden.