mini kredietHet kan zo nu en dan wel eens voorkomen dat er onverwacht ineens een rekening of een factuur binnenkomt. Zo’n financiële tegenvaller is extra vervelend als deze net voor de uitbetaling van het salaris opduikt. Veel mensen vinden het vervelend om zich daarvoor in de schulden te steken en zo een bkr notering op te lopen.
Het is mogelijk om zonder bkr registratie, toch snel geld te lenen. Om maximaal 500 euro te lenen kan er gekozen worden voor een snelle lening bij bijvoorbeeld Saldodipje, Voorschotje, Minilening of Cashbob. Deze geld verstrekkers bieden zogeheten mini kredieten aan waarbij er geen bkr controle plaatsvindt. Op deze manier kan er dus gemakkelijk een bedrag worden geleend om die onverwachte rekening te kunnen voldoen.
Veelal is het mogelijk te kiezen uit verschillende bedragen en looptijden. Op deze manier kan iemand maximaal 500 euro lenen voor een periode van doorgaans 15 dagen tot een maand. Het geld van een mini krediet staat binnen tien minuten op de rekening waardoor de binnen gekomen factuur er direct mee kan worden voldaan. Dit zorgt ervoor dat er zonder dat het bkr er ook maar enigszins mee te maken krijgt, er snel geld geleend kan worden. Zodra het snelle mini krediet weer is afgelost is er niets meer te merken van de eerdere lening en zal de kredietwaardigheid niet zijn aangetast. Een prettige oplossing dus voor iedereen die onverwachts een rekening krijgt en deze zonder langlopende procedures toch graag op tijd wil kunnen voldoen.