voorschot lenen - 500 euroKlein voorschot van 500 euro lenen

Zou je 500 euro goed kunnen gebruiken als voorschot op je salaris? Rood staan bij de bank kan dan een optie zijn, maar als deze mogelijkheid niet voorhanden is, kun je besluiten om een mini krediet aan te vragen. Je kunt dan het gewenste bedrag lenen (100, 200, 300, 400, 500 600, 700 euro)  die je vervolgens wel binnen twee of vier weken terug moet kunnen betalen.

Er zijn meerdere leningverstrekkers, die deze mogelijkheid van een minikrediet bieden. Maar indien het de eerste keer is dat je op deze wijze geld wilt lenen, kan het zijn dat je met een lager bedrag genoegen moet nemen.

Voorschotje lenen

De leningverstrekkers kunnen bij nieuwe aanvragers, dus degene die de eerste keer een mini krediet aanvragen, een lager maximaal bedrag verstrekken. Dat betekent dus dat je de eerste keer misschien maximaal 250 euro kunt lenen in plaats van de gewenste 400 of 500 euro.

Heb je al vaker een kleine lening aangevraagd, dan zal het geen probleem zijn om direct het gewenst bedrag op je bankrekening gestort te krijgen. Wil je het geld snel hebben, dan kun je per sms of online een aanvraag indienen. De leningverstrekker zal vervolgens om bepaalde gegevens vragen, zoals een bewijs van je salaris. Dit kan een loonstrook of bank afschrift zijn.

Die gegevens worden vervolgens beoordeeld, waarna jij weer akkoord moet gaan met de gestelde voorwaarden. Na deze laatste handeling van jouw kant, wordt het geld meteen overgemaakt naar je bankrekening. Zo kun je binnen 24 uur over het geld beschikken. Let wel goed op, voor extra wensen kunnen behandelingskosten in rekening worden gebracht die flink kunnen oplopen.

Lenen voorschot

Direct geld lenen

Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat je niet direct over geld kan beschikken. Wanneer je aangemeld bent en voor de 2e, 3e of een vervolg keer geld wild lenen kan het aanvragen binnen enkele minuten geregeld zijn. Wil je naar de winkel maar bij controle blijkt je rekening is leeg? Log met je smartphone in met je pincode waarmee je de lening aanvraagt. Het geld wordt binnen een tot enkele uren gestort en je kan daarna gelijk weer pinnen. Het is voortaan dus mogelijk om direct over geld te beschikken.