snel 50 euro lenenMini kredieten zijn een relatief nieuw fenomeen in Nederland. Veel mensen weten nog niet precies hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Saldodipje heeft daarom besloten een actie te beginnen waardoor mensen kennis kunnen maken met een mini krediet, zonder rente. Iemand kan 50 euro lenen bij Saldodipje zonder hier ook maar een cent rente over te hoeven betalen.

Het geld wordt binnen tien minuten na de aanvraag op de rekening gestort. Vanaf dat moment kan er vrij gebruik gemaakt worden van de 50 euro die er op dat moment extra achter de hand is. 50 euro lenen was nog nooit zo makkelijk en, belangrijker, nog nooit zo voordelig. Saldodipje biedt de 50 euro aan zonder rente of andere bijkomende kosten.

Normaal berekent Saldodipje zogeheten servicekosten over een mini krediet. Voor een lening van 100 euro met een looptijd van 30 dagen berekent Saldodipje bijvoorbeeld 25 euro. Dit komt neer op een hoog rentepercentage van 25%. Het voordeel aan de andere kant is wel dat het geld direct beschikbaar is. Alle mini kredieten van Saldodipje worden verstrekt zonder dat er allerlei gegevens opgegeven dienen te worden of dat er andere controles door Saldodipje worden uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk zo snel geld te lenen en direct over het geld te kunnen beschikken. Daarnaast is er na de afbetaling na, bijvoorbeeld, 30 dagen ook meteen niets meer te merken van de lening waardoor het geen langlopende betalingsverplichting met zich meebrengt.