50 euro gratis lenen

Voorkom een saldo probleem als rood staan

Met een vast inkomen komt men niet zo snel in de financiële problemen. Toch kan het soms voorkomen dat er een situatie ontstaat dat er een grote uitgave gedaan dient te worden gedaan, terwijl het salaris nog niet binnen is. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er een saldo probleem ontstaat aan het eind van de maand. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar helemaal wanneer dit pas duidelijk wordt wanneer er pas achtergekomen wordt bij de kassa van de supermarkt. Op zo’n moment is er een behoefte aan extra geld dat min of meer direct beschikbaar is.
Saldodipje heeft hier de oplossing voor. Mensen met een saldo probleem kunnen een beroep doen op Saldodipje en zo gemakkelijk een bedrag van enkele tientjes tot een paar honderd euro lenen, een minikrediet. Dit geld kan met een sms of op de website van Saldodipje worden aangevraagd. Nadat de aanvraag is voltooid zal het geld binnen tien minuten op de rekening staan. Hierdoor zal het saldo probleem tijdelijk voorbij zijn en kunnen de boodschappen worden afgerekend. Na een periode van enkele weken dient het geld inclusief administratiekosten weer te worden terugbetaald en is de lening weer voorbij. Dit is vaak geen probleem, omdat tegen die tijd het salaris binnen is en het saldo probleem dus weer is verholpen. Het nadeel van Saldodipje is dat het een relatief dure manier is om geld te lenen. De administratiekosten zijn namelijk een verkapte vorm van rente, deze kan soms oplopen tot wel 25%.

Sluit zelf uw lening af in 4 stappen !

Probeer saldo dipje uit met een gratis lening

Wil jij ook liever eerst proberen hoe een minilening via internet werkt? Wil jij ook niet voor onverwachte problemen met een lening staan? Probeer dan nu de gratis lening van SaldoDipje. SaldoDipje wil graag laten zien hoe eenvoudig het is om een minilening af te sluiten en hoe transparant de voorwaarden en het gebruik van saldodipje.nl is. Daarom hebben zij de mogelijkheid voor elke nieuwe klant om een minilening af te sluiten van 50 euro zonder kosten. Iedereen kan dus eenmalig gratis lenen. Om gebruik te maken van deze gratis lening dien je je aan te melden bij saldodipje.nl. Er moet een kopie van je loonstrook en een kopie van je id opgestuurd worden naar saldodipje. Dit is ter controle van jou gegevens. Wanneer de gegevens gekeurd zijn krijg je de lening direct gestort. Wil jij daarna nog een keer lenen bij saldodipje? Dan kan dit zeer eenvoudig met een aanvraag via de sms. Jouw gegevens zijn dan al gecontroleerd en daarom wordt de minilening binnen 1 uur op jouw rekening gestort.