Betaaldag
Betaaldag is nieuw, snel, flexibeler en goedkoper. Betaaldag is nieuw op de markt van minileningen maar biedt de mogelijkheden die andere minilening verstrekkers niet bieden. Bij Betaaldag kan je zelf het bedrag bepalen wat je wilt lenen. Dit lijkt heel normaal maar bij betaaldag kan het tot op de 5 euro. Je kan een bedrag van € 100, 105, 110, 115 enz. lenen. De eerste keer kan het tot een bedrag van 300 euro. Voor terug kerende klanten is er de mogelijkheid om tot 750 euro te lenen en ook nog eens goedkoper te lenen.

Verantwoord lenen
Betaaldag vindt het zeer belangrijk dat mensen verantwoord lenen. Het is niet de bedoeling dat klanten die lenen om uit de problemen te komen, juist problemen krijgen door de lening omdat zij het niet kunnen terug betalen. Maar hoe werkt het verantwoord lenen? Easycredit biedt hier voor een aantal manieren van werken aan die andere krediet verstrekkers niet hebben.

  • Het te lenen bedrag en het aantal dagen kan je helemaal zelf beslissen. Hierdoor betaal je geen onnodige rente over een bedrag dat hoger is dan je eigenlijk nodig hebt.
  • De kosten zijn van te voren gelijk zichtbaar en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent en krijgt achteraf geen onverwachte rekening.
  • Controle op kredietwaardigheid. Dit gaat geheel automatisch en er hoeven geen formulieren via de post of fax te worden opgestuurd.
  • Vertrouwen. Betaaldag vindt vertrouwen belangrijk. Daarom kunnen klanten de eerste maximaal 300 euro lenen en de keren daarna een hoger bedrag tot 750 euro.

Easycredit is niet de goedkoopste manier om geld te lenen. Maar wel de snelste en meest verantwoorde. Wanneer jij direct geld nodig hebt en wilt weten waar je aan toe bent dan is betaaldag een goede manier om aan geld te komen.