gratis lenen

500 euro bijna gratis lenen

Het lenen van 500 euro is geen probleem op internet. Er zijn genoeg websites waar zowel minilening van 500 euro worden uitgegeven, als grote leningen die pas bij 500 euro beginnen. De rente van zo’n lening is afhankelijk van de periode en de snelheid waarmee het verstrekt moet worden. Dit kan oplopen tot bijna 10% aan rente van het geleende bedrag. Bij een lening van 500 euro is dit 50 euro. Dit is zeer veel geld wanneer het bedrag voor 14 of 21 dagen word geleend.

Sinds kort is iets mogelijk wat voorheen niet mogelijk leek, bijna Gratis Lenen. Dit is een minilening van 100 tot maximaal 600 euro (bij eerste aanvraag) waar je een minimale jaarlijks rentepercentage over betaald. Een minilening van 500 euro lenen voor 30 dagen bijvoorbeeld. Na 30 dagen betaal je nog geen 504 euro terug en is de minilening af betaald. Zorg wel dat je persoonlijke garantsteller gegevens op tijd zijn aangeleverd om alsnog een boete te voorkomen.

Bijna gratis lenen bij SaldoDipje

Saldodipje is een van de gratis krediet verstrekkers. Iedereen kan zich hier geheel gratis aanmelden om daarna een gratis lening aan te vragen. Wanneer je eensaldodipje gratis lenen lening hebt aangevraagd dan word het aangevraagde geldbedrag binnen 24 uur op jouw rekening gestort. Deze manier van lenen heeft wel een aantal beperkingen.

Het is namelijk niet mogelijk om gelijk 1000 of 1500 euro te lenen. De eerste keer dat je een lening afsluit kan er maximaal 400 euro geleend worden. Dit is een garantiestelling welke saldodipje hanteert om er zeker van te zijn dan de bedragen op tijd worden terug betaald. Bij een volgende lening kan er meer geleend worden. Dit gaat zo verder totdat het maximale bedrag van 1500 euro kan worden geleend.

 

snel 50 euro bijna gratis lenen

Gratis lenen bij voorschotje

Voorschotje was een andere minilening website waar gratis geleend kan worden. Hier ging het om een maximaal leenbedrag van 600 euro. Ook bij voorschotje waren er helemaal geen extra kosten zoals bij saldodipje eerst ook was. Enkel werd bij voorschotje.nl het geld binnen 3 a 4 dagen uitbetaald. Wanneer je het geld met spoed op je rekening wilde ontvangen dan kostte dit 25,- euro. Op deze manier verdiende voorschotje hun inkomsten en hoevde er geen dure rentes berekend te worden.

Meer weten over bijna gratis lenen?

Natuurlijk snappen wij dat je meer wilt weten over het fenomeen “Gratis Lenen”. Nu kunnen we hele lange teksten met uitleg schrijven, maar zoals iedereen weet krijg je tegenwoordig niets meer gratis en de slogan blijft altijd; Let op, Geld lenen kost Geld!. Wel is het mogelijk om het gewoon te proberen bij een familielid of een goede vriend om geld te lenen en dit gratis dus zonder betaling van rente te doen.

Het afsluiten van een minilening of een pluslening kost natuurlijk de wettelijke rente en is door de korte looptijd van de lening dus zeker het proberen waard. Wanneer je eenmaal een keer heb getest met 100 of 500 euro zal je zien dat deze manier van lenen zeer eenvoudig, snel en betrouwbaar is.